ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ARTLINE CONSTRUCTIONS

Κατοικία 91.2 στην Εκάλη

blankimg

kat2-intro

ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗΣ "ΕΞΥΠΝΗ" ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Η μονοκατοικία είναι σε περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς εντός ορίων του οικισμού Αγίων αγγέλων, στα σύνορα Εκάλης – Άνοιξης (Ν. Εκάλη, δήμος Διονύσου). Έχει εύκολη πρόσβαση προς την Αθήνα από την Εθνική οδό ή από την Λ.Κηφισίας. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, είναι ανεξάρτητη με ιδιόχρηστο οικόπεδο 596,290m2και είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Instabus της Siemens που μετατρέπει την κατοικία σε ένα “ΈΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ”. Και τα τρία επίπεδα συνδέονται μεταξύ τους με ανελκυστήρα.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πρώτο επίπεδο: 198,00 m2 (playroom με τζάκι & ειδικό τζάμι με θέα τον βυθό της πισίνας, εγκαταστάσεις για βοηθητική κουζίνα ,ένα πολυτελέστατο ξενώνα για φιλοξενία με ensuite  λουτρό και βεστιάριο, wc ξένων ,εγκατάσταση πλυντηρίων στεγνωτηρίων, δωμ .υπηρεσίας με δικό του λουτρό, γυμναστήριο ,εγκαταστάσεις χαμάμ ή σάουνα)
Δεύτερο επίπεδο: 157,20 m2 (Κύρια είσοδος, σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι και wc ξένων, πισίνα και κήπο καθώς και εξωτερικό τζάκι στεγασμένο, εξωτερικό λουτρό, μπάρμπεκιου)
Τρίτο επίπεδο: 129,40 m2 (Τέσσερα υπνοδωμάτια: ένα master με en suite λουτρό με υδρομασάζ και spa και βεστιάριο. Δύο παιδικά υπνοδωμάτια το καθένα με λουτρό και βεστιάριο και ένα υπνοδωμάτιο - με ensuite λουτρό και βεστιάριο -  που μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο)
Αποθηκευτικοί χώροι: 86,00 m2
Θέσεις στάθμευσης: 47,00 m2 (Ύπόγειες)

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η κατοικία παρέχει ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης, προεγκατεστημένο σύστημα κεντρικού καθαρισμού, προεγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού με κανάλια οροφής, προεγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας όπως και προεγκατεστημένο σύστημα καμερών ασφαλείας περιμετρικά της. Στο playroom υπάρχει και προεγκατάσταση για home theater  κοντά στο τζάκι, όπου μετατρέπει τον χώρο σ’ ένα ιδιωτικό cinema.
Ακόμα, στην κατοικία υπάρχει προεγκατάσταση συστήματος ήχου, όπου ο καθένας μπορεί από μία οθόνης αφής να ακούσει στον χώρο τον οποίο βρίσκεται τη μουσική της αρεσκείας του από τα κρυφά ηχεία οροφής.
Eπίσης, η μονοκατοικία διαθέτει αντιπαγωτικό σύστημα (για τις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα) στον κοινόχρηστο διάδρομο της εισόδου και της ράμπας garage. Τέλος, παρέχουμε προεγκατάσταση συστήματος για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στοιχείων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

pdf-iconΑναλυτική Περιγραφή Κατοικίας 91.2

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η κατοικία αυτή διατίθεται προς πώληση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...