Φωτοβολταϊκό Πάρκο 500KW στο Νομό Ημαθίας

hma8ia-header

Το φωτοβολταϊκό πάρκο των 500KW κατασκευάστηκε στον Νομό Ημαθίας. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό συνετέλεσαν στην κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού πάρκου υψηλών προδιαγραφών.

Τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ που χρησιμοποιήθηκαν είναι της Yingli Solar (Yingli 240). Τοποθετήθηκαν μεταβλητές βάσεις αλουμινίου της αναγνωρισμένης ελληνικής εταιρείας Alpha Energy, οι οποίες εγκαταστάθηκαν με μπετόμπηξη. Τα inverter είναι τα Aurora της Power-One (27.6KW S2X). Ο έλεγχος της κατάστασης και των συστημάτων ασφάλειας του Φωτοβολταϊκού Πάρκου πραγματοποιείται μέσω ασύρματης σύνδεσης (τηλεμετρία) από τον υπολογιστή του πελάτη.

Ο οικίσκος είναι της εταιρείας SHELTER και τοποθετήθηκε σε βάση μπετόν. Ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και οι μετασχηματιστές που στεγάζονται στον οικίσκο είναι της εταιρείας ABB.

Όλα τα υπόγεια κανάλια-σωλήνες και τα φρεάτια είναι της εταιρείας "Κουβίδης" και διαθέτουν αντιτρωκτική προστασία. Η αναγνωρισμένη εταιρεία "Πιττάς" προμήθευσε τον εξοπλισμό για την κάλυψη της εγκατάστασης με Αντικεραυνική Προστασία και Θεμελιακή Γείωση. Τα αντικλεπτικά συστήματα ασφαλείας του πάρκου περιλαμβάνουν περίφραξη, ισχυρούς προβολείς, κάμερες σε κάθε άκρο του οικοπέδου και συναγερμό με ηχητικά κύματα (beams) που καλύπτει την περίφραξη.

You are here: Αρχική Πρόσφατα Έργα της ArtLine Constructions Φωτοβολταϊκό Πάρκο 500KW στο Νομό Ημαθίας